Spaghetti Napolitan is Washoku ナポリタンスパゲッティ

Japanese follows English. 英語の後に日本語が続きます。

This is spaghetti Napolitan. And I know what you're thinking. This is spaghetti, so it's not a Japanese dish but an Italian dish. Right? But you're wrong! Spaghetti Napolitan was created by chef Shigetada Irie of the Hotel New Grand in Yokohama. It's seasoned with salt, pepper, and ketchup and it's definitely one of the most popular homemade Japanese dishes or washoku! The key point is to cook the spaghetti SOFTER than al dente😆! If you have a chance to come to Japan, you can eat the spaghetti🍝 at coffee shops.    

Spaghetti Napolitan ナポリタンスパゲッティ
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スパゲッティナポリタンです。ご存じの方も多いと思いますが、ナポリとは全く関係なく、ホテルニューグランド第2代総料理長の入江茂忠の考案した純ドメ(純粋ドメスティック)和食です。ちなみにナポリタンの麺って柔らかいですよね。そのせいか私にとってナポリタンはパスタ料理ではないのです😆

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