Ginger Pork 豚の生姜焼き

Japanese follows English. 英語の後に日本語が続きます。

I'm recovering from heat exhaustion and my appetite is back, so I made ginger pork! As always, it's easy to cook:
  • Sprinkle pork with flour.
  • Mix soy sauce, mirin (sweet sake for cooking), and grated ginger. The ratio of soy sauce and mirin is 1:1.
  • Stir-fry onion slices. When the onion softens, add the pork.
  • Pour the mixture over the pork and onion slices. 
The key is to sprinkle the pork with flour beforehand to make it juicy😋! 

Ginger Pork 豚の生姜焼き
(If you wish to post your comment but don't have a Google account, select "anonymous" from the drop down menu titled "comment as"!)
夏バテから回復し、食欲も戻ってきました。そこで作ったのが生姜焼きです。いつものように簡単ですが、豚肉がパサパサにならないようにあらかじめ小麦粉をまぶしておくのがミソです😋。
(Google アカウントを持ってない方は、コメント記入後に「Google アカウント」をクリックし、「匿名」か「名前/URL」を選択してからご記入ください!) 

Comments