Japanese follows English. 英語の後に日本語が続きます。
I made this molokhia (commonly known as Jew's mallow) soup because it's one of the most popular summer vegetables in Japan!! As always, it's easy to cook:
- Put water, bonito dashi stock powder, and tofu in a pot and turn on the heat.
- When it starts to boil, add chopped molokhia and season the soup with salt, soy sauce and sake.
- Whisk an egg in a bowl, pour the whisked egg into the soup, and stir the egg around in the soup gently.
Molokhia (Jew's mallow) soup モロヘイヤのスープ |
(If you wish to post your comment but don't have a Google account, select "anonymous" from the drop down menu titled "comment as"!)
夏です!モロヘイヤの季節です!ということで作りました。かつおだしに豆腐、モロヘイヤを入れ、塩、しょうゆ、酒で味付けたら、卵を入れてかきたまにするだけ。簡単(手抜き😆?)です。
モロヘイヤって栄養価高いです。豆腐と卵をプラスすれば栄養的に完ぺきで~す!
(Google アカウントを持ってない方は、コメント記入後に「Google アカウント」をクリックし、「匿名」か「名前/URL」を選択してからご記入ください!)
Comments
Post a Comment