Japanese follows English. 英語の後に日本語が続きます。
I got bored of the usual tofu, so used atsuage, i.e., deep fried tofu block, to make the dish filling! As always it's easy to cook:
- Stir fry thinly sliced pork, diced onions with chopped garlic and olive oil.
- When the onions soften, add atsuage.
- When the atsuage softens, add curry powder and diced tomatoes and stew them for about 5 minutes.
- Add okra and adjust the seasoning to taste with salt.
Tomato atsuage (deep fried tofu block) stew 厚揚げのトマト煮込み |
(If you wish to post your comment but don't have a Google account, select "anonymous" from the drop down menu titled "comment as"!)
厚揚げのトマト煮込みです。豆腐に少し飽きたので作りました。ニンニクと豚小間、タマネギをオリーブオイルで炒め、厚揚げとトマト、最後にオクラを加えて煮込むだけ。味付けはカレー粉と塩です。厚揚げ使っているので腹持ちいいです!
(Google アカウントを持ってない方は、コメント記入後に「Google アカウント」をクリックし、「匿名」か「名前/URL」を選択してからご記入ください!)
Comments
Post a Comment