Japanese Ratatouille ラタトゥイユ風野菜煮込み

Japanese follows English. 英語の後に日本語が続きます。

I didn't buy pumpkins this spring or summer because the price was high, but now the price has decreased a little, I bought a quarter of a pumpkin. At first, I tried to simmer it with water, soy sauce and mirin, but something came up in my mind. "Ratatouille!!" I didn't have eggplants but used cucumbers instead?!! The first picture is before simmering the ingredients but after simmering them for ten minutes, they became like those in the second photo😋!  

Before simmering 煮込み前

After simmering for ten minutes 10分煮込んだ後
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最近かぼちゃの値段が上がっていたので、ここ最近買ってませんでした。でもちょっと落ち着いてきたので4分の1ほど買って煮付けにしようかと思って「あっ!」ということで急遽ラタトゥイユにメニュー変更。茄子がなかったのですがキュウリで代用?しました。1枚目の写真は煮込み前、2枚目は10分煮込んだ後です。

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