Mustard Spinach Ohitashi Salad 小松菜のおひたし

Japanese follows English. 英語の後に日本語が続きます。

This is ohitashi salad made of mustard spinach, wakame seaweed, grilled aburaage (deep fried tofu pouch), and hiratake mushroom with the dressing made from soy sauce, mirin (sweet sake for cooking), sesame oil, and wasabi!! This contains not only vegetables, but protein (tofu) and seaweed, very healthy and colorful!! 

Be sure to grill aburaage lightly and put the dressing on just before eating😉! It's healthy but pretty filling for salad!

Mustard spinach ohitashi salad 小松菜のおひたし

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小松菜のおひたしです。焦げ目をつけた油揚げとワカメ、ヒラタケも入ってます。食べる直前に醤油とみりんとゴマ油で作ったドレッシングとあえて出来上がりです。東都生協で購入したお野菜で作りました!おひたしだけど結構お腹にたまりますよ!

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